VALMENNUKSET

SINUN NÄKÖISESI ELÄMÄ, SINUN NÄKÖISESI VALMENNUS

Valmennukset räätälöidään aina sopiviksi sinun tarpeidesi mukaan, joten ota reippaasti yhteyttä. Esimerkkihinnat ovat tällä hetkellä harjoittelijan hintoja, sillä koulutukseni on vielä kesken. 

Teen valmennuksia kaikkina viikonpäivinä klo 8-19 välillä. Valmennukset voidaan toteuttaa toiveidesi mukaan etänä tai esimerkiksi yrityksen omissa tiloissa. Olet myös tervetullut kotiini Askolaan, jossa pieni vastaanottoni Kuumaja sijaitsee (max 4hlö). 

TYÖNOHJAUS

Parasta, mitä esimies voi omille alaisilleen antaa, on mahdollisuus jatkuvaan valmennukseen. Työnohjaus on perusperiaatteisiin palaamista ja juuriajattelua - mitä minulta odotetaan, mitä työni oikeastaan on, miten jaksan työssäni, mistä saan apua ja tukea? 

Työnohjauksen tarkoituksena on työntekijöiden yksilöllisten vahvuuksien näkyväksi tekeminen, eli simppelisti kehuminen - missä olen hyvä, mitä hyvää juuri minä tuon työyhteisöön, missä haluaisin vielä kehittyä? 

Työnohjaus on se panostus, joka tulee tehdä ennen ensimmäisiä merkkejä mahdollisista työyhteisön sisäisistä ristiriidoista tai työuupumuksesta.

Työnohjaus onkin ihan jokaisen työntekijän oikeus ja työssäjaksamisen edellytys - tämä maksaa varmasti itsensä takaisin! 

Työnohjauksessa voidaan esimerkiksi:

✔️ Tutkia työntekijöiden/tiimin vahvuuksia ja haasteita osana isompaa kokonaisuutta/organisaatiota. Missä piilee juuri tämän työntekijän tai tiimin paras potentiaali? 

✔️Käydä avointa ja rehellistä keskustelua ja tehdä työntekijöiden/tiimin toiminta kaikille läpinäkyväksi. Puhdistaa ajatusten nurkat ja korjata epäselvyydet. 

✔️Mahdollistaa jatkuva kehittyminen niin yksilönä kuin tiiminä. Mitä juuri tämä työntekijä/tiimi tarvitsee? 

✔️Kasvattaa työntekijän/tiimin sitoutumista ja me-henkeä. Työntekijää tai tiimiä ei vois koskaan kehua liikaa. Mikä juuri tätä työntekijää/tiimiä motivoi? 

✔️Varmistaa, ettei kukaan pääse turhautumaan. Mitä juuri tälle työntekijälle/tiimille kuuluu?

Työnohjauksessa tavataan yksilö- tai ryhmävalmennuksen tapaan 6 - 12 kertaa noin 1 - 2 kuukauden välein. Tapaamiset voivat tapahtua kasvotusten tai etänä. Tapaamisen kesto 1 - 2,5h riippuen ryhmäkoosta. Yksilötyönohjausen hinta on 60€/h. Ryhmätyönohjauksen (3-16 hlö) hinta on 30€/h/hlö. 


PARISUHDE- JA PERHEVALMENNUS

 Yhdessä olemme enemmän - vai olemmeko? Joskus todelliset ajatukset, toiveet ja unelmat jäävät kiireisen arjen jalkoihin. 

Ihmiset, joiden kanssa olet päätynyt jakamaan arkesi, ovat todennäköisesti niitä kaikkein tärkeimpiä. Valmennuksessa opimme näkemään kaiken sen hyvän, kiittämään ja puhaltamaan yhteen hiileen. Toimiva arki on monen asian summa - milloin sinä olet kysynyt puolisoltasi, mitä hänelle kuuluu? Milloin olet kysynyt lapseltasi, millaista perheen yhteistä aikaa hän haluaisi viettää?  

Parisuhdevalmennuksessa tapaamme 1 - 2 viikon välein. Tapaamiset voivat tapahtua kasvotusten tai etänä. 4 valmennustapaamisen hinta on 350€ tai 100€/kerta.

Perhevalmennuksessa tapaamme 1 - 4 kertaa 1 - 2 viikon välein. Tapaamiset voivat tapahtua kasvotusten tai etänä. Perhevalmennuksen hinta on 100€/h. 

RYHMÄVALMENNUS/TYÖYHTEISÖVALMENNUS

Yksin, mutta yhdessä. Ryhmävalmennuksessa panostetaan niin jokaisen yksilön omien vahvuuksien tarkasteluun kuin ryhmän yhteisen parhaan potentiaalin etsimiseen. Valmennus parantaa ryhmän kykyä toimia yhdessä ja herättelee ryhmän jäseniä pohtimaan niitä työkaluja, joita tarvitaan pysyvien muutosten saavuttamiseen.

Kolme henkilöä muodostaa ryhmän ja näin myös ryhmädynamiikan. Kun toimimme yhdessä parhaina versioina itsestämme, meitä ei pysäytä mikään! 

Valmennuksessa asetetaan aina ryhmälle jokin tavoite ja mietitään yhdessä, miten sen voisi saavuttaa. Valmennus voi tapahtua myös kertaluonteisena tapaamisena. 

Ryhmävalmennuksessa tapaamme tavallisesti 1 - 6 kertaa noin 1 - 2 kuukauden välein. Tapaamiset voivat tapahtua kasvotusten tai etänä. Tapaamisen kesto 1 - 2,5h riippuen ryhmäkoosta ja tapaamiskerroista. Ryhmätyönohjauksen (3-16 hlö) hinta on 30€/h/hlö.


YKSILÖVALMENNUS

Yksilövalmennuksessa myllerretään ja tarkastellaan juuri sinun elämääsi tänään, eilen ja huomenna. Valmennuksessa autan sinua keskustelemaan itsesi kanssa ja löytämään omat vahvuutesi, potentiaalisi ja unelmasi. Valmennuksesta muodostuu aina sinunnäköisesi kokonaisuus, jossa myös kaikki oivallukset ovat omiasi.

Valmennuksessa kartoitamme yhdessä nykyisen elämäntilanteesi ja sinä tulet huomaamaan, mitkä tavoitteet sinua inspiroivat. Tulet tietoiseksi siitä, mitä elämältä haluat, ja miltä omannäköinen elämä oikeastaan näyttää.

Valmennuksissa tapaamme 1 - 2 viikon välein. Tapaamiset voivat tapahtua kasvotusten tai etänä. 4 valmennustapaamisen hinta on 200€ tai 60€/kerta.


ARKIVALMENNUS

Rakas, raskas arki. Elätkö viikonlopusta viikonloppuun, vapaasta vapaaseen? Onko ajatuksesi perusarjesta väsynyt ja kaaottinen? 

Arjen ja asumisen asiantuntijana haluan tarjota myös räätälöityä arkivalmennusta, jossa pohdimme kodin ja asumisen symboliikkaa sekä arjenhallintaa. Tämä valmennus on esimerkiksi kaikille niille, jotka haluavat oppia rakastamaan ruuhkavuosia tai omaksumaan arkiluovuutta. 

Miten muutan arkeni voimavaraksi pelkän selviytymisen sijaan? Millaisessa kodissa voin hyvin? Mistä tavarasta olisin valmis luopumaan ja miten? Kuinka paljon olen valmis antamaan aikaa kotitöille? Mitä arjen toimintoja voin jakaa muille ihmisille? Mitkä ovat arkiresurssini? Kenen elämää elän, kenen hyväksyntää haen? 

Valmennuksissa tapaamme 1 - 2 viikon välein. Tapaamiset voivat tapahtua kasvotusten tai etänä. 4 valmennustapaamisen hinta on 200€ tai 60€/kerta.